Ikigai Agency logo
ikigai agency

MAKING A CHANGE FOR CHANGEMAKERS

Bij Ikigai doen we er alles aan om verbetering te maken voor de wereldverbeteraars van onze generatie. We zijn altijd opzoek naar bedrijven met een missie om onze wereld een stukje verder te helpen, zodat wij ze kunnen helpen hun boodschap over te brengen. Door middel van expertise in design, marketing en productie kunnen we alle elementen bieden die nodig zijn om je product of bedrijf het uiterlijk te geven wat het verdient.

meer over ons

Ons werk

The Paragons is een tweedehands winkel die enkel de beste kwaliteit kleding biedt, waarmee ze levensduur van hun artikelen verlengen.

03
Webdesign

The Paragons

The Paragons biedt een prachtige collectie van hoge kwaliteit fashion voor zowel mannen als vrouwen, geheel tweedehands. Om zowel hun producten, als ook hun prachtige missie om de levensduur van kleding te verlengen, te benadrukken, hebben we hun site opnieuws vorm gegeven.

Lees meer

Blue Sea Project zet zich in voor een schone oceaan, vrij van plastic en giftige stoffen, door het bieden van een prachtig cadeaupakket.

04
Huisstijl en webdesign

Blue Sea Project

Blue Sea Project is een samenwerking van verschillende merken die zich elk op hun eigen manier inzetten voor een schone zee. Een combinatie van een tas gemaakt van gerecycled visnet, een handgemaakte hamamdoek, en een zonnebrand die vrij isvan vervuilende stoffen maken dit het meest milieuvriendelijke pakket voor op het strand.

Lees meer

The Ohm Collection produceert ethisch verantwoorde cosmetica met enkel de beste, natuurlijke ingrediënten.

01
Webdesign

The Ohm Collection Webdesign

Voor een eerlijk merk als The Ohm Collection is het belangrijk transparant en open te zijn over hun producten. We hebben een website ontwikkeld op zo’n manier dat hun ingrediënten en werkwijze traceerbaar zijn, onder absoluut behoud van het luxueuze uiterlijk waar het merk zich mee associeert.

Lees meer

02
Content Marketing

Ohm Deo Dorant Creme

Om de nieuwe deodorant lijn van The Ohm Collection te laten zien hebben we een video geproduceerd die de stijl van het product vertolkt en hun verhaal vertelt. We hebben ervoor gezorgd dat we de hoge kwaliteit van de Deo Dorant Creme hebben laten zien alsmede de duurzaamheidsfactor.

Lees meer

Pure Sportswear is een sportmerk wat hoge kwaliteit sportkleding produceert uit duurzaam en gerecycled materiaal.

05
Webdesign en illustraties

Pure Sportswear Webdesign

Pure Sportswear heeft een mooi verhaal wat professionele verteld moet worden. Om dit te bereiken hebben we hun website opnieuw vormgegeven, ondersteund met handgemaakte iconografie waarmee ze hun verhaal en visie aan de wereld kunnen presenteren.

Lees meer

06
Content Marketing

Pure Sportswear Gaia Sport Shirts

Om de perfecte balans tussen hoge kwaliteit en duurzaamheid van de Gaia shirts lijn van Pure Sports te laten zien hebben we een content marketing campagne opgezet, waarin we de shirts laten zien door middel van een studio fotoshoot en een videoshoot in de natuur.

Lees meer

Hi!

Wij zijn een marketing & design agency uit Haarlem, opgericht in 2018 door twee jonge professionals die willen helpen onze wereld te veranderen. Om dit te bereiken produceren we hoge kwaliteit design en content om merken te helpen die hun steentje bijdragen voor onze planeet.
how we work

over onze ikigai

Het vinden van je Ikigai is het vinden van je levensdoel. De filosofie bestaat uit vier verschillende principes welke, wanneer ze allemaal aanwezig zijn, zorgen voor een gelukkig en bevredigend leven. Wij passen deze principes ook op ons werk toe:

Nummer 1

Doen waar je goed in bent

Met een breed scala aan ervaring in marketing en design zijn we in staat om je alles te bieden wat je nodig hebt om je bedrijf of product een eigen identiteit te geven.

Nummer 2

Doen waar je gelukkig van wordt

Wij geloven dat het beste design of de beste campagne vooral een is waar je gelukkig van wordt. Om deze reden zorgen we ervoor dat we al je ideeën en idealen omzetten naar het juiste plaatje. Zelfs als je zelf nog niet zeker weet hoe je je huisstijl wilt uitdrukken zullen wij er voor zorgen dat we je merk uitdrukken zoals het écht is.

Nummer 3

Doen wat de wereld nodig heeft

TDe wereld heeft de huidige generatie van entrepreneurs en merken die om onze planeet geven momenteel hard nodig. Het zijn precies deze mensen die wij ook graag bijstaan. Om deze reden werken we specifiek met bedrijven wiens doel het is onze wereld te verbeteren, op welke manier dan ook.

Nummer 4

Doen waar je betaald voor kunt worden

Het vinden van je Ikigai is erg down-to-earth. Voor het vinden van je levensgeluk moet je natuurlijk ook iets doen waar je van kunt leven. Als agency vinden wij dat het ons doel is om alles uit je bedrijf te halen wat er mogelijk is. Je nieuwe design of campagne moet dus niet alleen jou aanspreken, maar ook de mensen die je dienst of product van je moeten afnemen.

Ikigai principles

neem gerust contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Company logos
Company logos
Company logos
Company logos
Company logos

© 2019 IKIGAI AGENCY

info@theikigaiagency.com
06-52063398

Gegevens

KvK: 71251855
BTW: 858637297B01
Bank: NL47 INGB 0008 5553 50

Social